Det vanliga.

Kan inte sätta fingret på vad det beror på, men just nu måste jag kriga jättemycket med mitt eget huvud för att överhuvudtaget hållas ovan ytan.

Jag är bara trött, trött.

Trött.

Trött.

Trött.

Varje kväll när jag lägger mig måste jag lägga upp en handfull strategier för att överleva påföljande dag. Varje dag är så fullproppad med måsten att det är svårt för mig att få ro i sinnet. Kan inte vara här och nu. För jag måste bädda i huvu för morgondagen. Det är ju fullständigt osunt och förkastligt. Eller så är det bara jag som är felprogrammerad. Liksom stressar för mycket över lite. Vet ej. Vej ej. Men VEM ÄR JAG ATT GNÄLLA? Ingen annan är JAG SJÄLV ställer till det så här för mig själv. Jag är sist och slutligen ansvarig för min egen kalender.

Trött.

Trött.

Trött på att vara trött.

Masse i alla fall har ritat en ljuvlig Alfons-bild till mig. Tröstar lite.

1

3 Comments

Filed under Mama's got the magic

3 Responses to Det vanliga.

 1. Jösses vad HAN är bra på att rita! Imponerad!! :D
  Detdär med trötthet känner jag liksom på nåt sätt igen, och inte ser det ut att lätta förrän sommaren tar vid (blir ju arbetslös då liksom..). Kämpa på!

 2. Känner igen mig i känslan! Funderar ofta över om det är jag som har fått allt om bakfoten…
  Men jag tror att vissa människor bara är så jävla bra på att dra till sig ”to-do”grejs, att man liksom vore en svävande rastlös själ annars och att balansgränsen var man faktiskt skulle må bra är så smal att man inte hålls där utan ramlar i träsket med stress och utmattning väldigt lätt. Jag tror också att det kräver all min styrka att faktiskt lära mig att inte GÖRA så mycket HELA tiden…. att försöka finna ro ändå…. Jag säger jämt: ”Bara jag överlever denna månad, DÅ blir det lugnare sedan..” -vilket det aldrig blir.

  Vem vill ÖVERLEVA sitt liv? Jag önskar jag kunde lära mig att Leva det.

 3. Vilken fin bild! Liknar precis Alfons Åberg pappa!
  Hoppas du får lite lediga dagar nu i påsk så du hinner komma ikapp och vila!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>