Segt som lim.

1

Den här veckan var så UNDERLIGER. Jag segade runt här hemma och snöt barn – och plötsligt var det fredag! Och inte vilket fredagsmys som helst – mamma jobbar i Vasa den här veckan, så hon är här hos oss i helgen. Hade storslagna planer för vandring och simhall och frisk luft och skit. Men det sket väl sig nu när Milken mår som hon mår.

FÖRSLAG PÅ STILLA AKTIVITETER?

3 Comments

Filed under Mama's got the magic

3 Responses to Segt som lim.

  1. Pia

    Stilla aktiviteter är så svåra att komma på… Kanske bibban, film.
    Men kan du inte berätta vad det är ni äter på bilderna? Ser otroligt gott ut.

  2. Josefine

    Samma fråga: VAD är det ni äter?

    • Supergod dipp gjord på kyckling, krossade tomater, philadelphia-ost, majs, paprika, vitlök, färsk koriander och basilika. Vi stekte allting förutom osten och örterna. Smetade två burkar philadelphiaost i botten på en ugnsform. Klippte på massor av koriander och basilika på osten. Sedan hällde vi allt det stekta på. Ett lager ost på och 20 minuter in i ugnen. Åt med natchochips och guacamole och sallad!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>