Podd podd podd.

1

Nadia Boussir är en av mina favoritkvinnor i hela världen. Hon är precis lika genombitter, skrattig och trög som jag. Hon är mjuk, god och snäll, men samtidigt bestämd, ärlig och ryter till när det behövs. Fin kvinno, helt enkelt. Den ultimata poddpartnern.

Men i dag fick hon tydligen HJÄRNSLÄPP. Hör på det här: HON TACKADE JA TILL ATT VI SKA PRATA PODD I FINSK RADIO! ÄR HON GALEN ELLER?! Och inte nog med det. Sedan säger hon ”Jamen, tur att du kan finska, Linn! Litar på dig!”. LITAR PÅ MIG?! HERREGUD. ÄR HON FRÅN VETTET?

Läste ni krönikan om finlandssvenska podcasts i Hbl? Den som Andrea skrev? Nå, där är länken! SNAKK medverkade också i en gallup.

Om vi fortsätter på ämnet så hade Eva & Pöll ett fantastiskt förslag i sitt senaste avsnitt. Att det i framtiden skulle uppstå en finlandssvensk poddcommunity (som  bloggcommunityn i tiderna) och det skulle ordnas fester där man skulle lägga alla poddares namn i en burk och dra nya par. Herregud, tänk er när jag och Pöll skulle prata PMS & babyfeber! Nadia och Magnus Silfvenius Öhman skulle prata prostitution och sexy friday!

På söndag kommer ett nytt avsnitt av SNAKK. Kan redan avslöja att vi i planeringsskedet började gräla. Vi är oense om precis ALLT. Ändå älskar jag Nadia så prkl. Även om jag SENT SKA GLÖMMA DET HÄR MED FINSKAN.

4 Comments

Filed under Mama's got the magic

4 Responses to Podd podd podd.

  1. Lyssnade på er podd om åldrande och ville bara säga att BRA JOBBAT! Ni är guld.

  2. Älskar dej med, Linn <3 muhahhaaaaaaaa!!!!!!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>