Off härifrån.

1

Har varit lite off några dagar här. Haft sjukstuga istället för vanligt liv. Milken har varit supereländig. Hennes hosta har varit helt GALEN i fyra veckor. Ibland får hon ingen luft, ibland spyr hon ner sängar osv. För att vara på den säkra sidan kollade vi upp henne hos läkare, men inget fel. Säkert ett envist virus som härjar. Och 40 graders feber. Igår tog hon världsrekord i tupplurer (somnade mitt i FYRA lekar) och som bäst har hon somnat på soffan. Värre patienter kunde man ha!

1.jpg

Hon är jättejättetrött. Och det är ju tur. Har hunnit städa en hel del, faktiskt.

Men visst är det konstigt att man ska plågas av megadåligt samvete för att man inte kommer på jobb. Vi brukar alltid vabba turvis varannan gång. Men varje gång det är min tur kniper det i bröstet. ÄÄÄÄÄÄ VILL INTE LÄGGA FOLK I PISSET ÄÄÄ. Vet ni? Nästan så man alltid lägger barnen för tidigt i dagis och så SMITTAR MAN ALLA OCH SÅ ÄR MAN HEMMA IGEN NÄSTA VECKAAAA ÄÄÄÄÄÄÄ. Räcker med nerspydda sängar nu, va?

6 Comments

Filed under Mama's got the magic

6 Responses to Off härifrån.

  1. Nämen :( Ja, och vi vet. Krya krya….vi har också haft sjuka barn fast dom har haft bara lindriga symtom….men ändå inte roligt. Tsemppiä mammalle och för lilla Milken <3

  2. Vi drogs med någon liknande bobba i förra månaden och det tog faktiskt typ en MÅNAD innan alla var friska och krya igen. Så himla eländigt och dränerande. Hoppas hon kryar på sig snart och att ni andra skonas.

  3. FYRA VECKOR!! det är ju en evighet! min lilla tjej hade magsjuka för fÖrsta gàngen igàr. spydde som en stucken gris. stackarn. och stackars mej, som fick allt i hàret. men nu är hon frisk, och jag, peppar peppar, har inte blivit smittad! krya pà dej milk!

  4. Anna

    Nämen va, fick ni inte ens öppnande medicin? Om hon verkligen inte får luft? Finns ju jättebra mediciner som gör det hela lite mer drägligt för ungen. Speciellt för prematurer har såna där virus tendens att härja lite extra med lungorna. Åtminstone för min plutta. Öppnande medicin, vätskeersättning så inte torkar ut (o som borstar immunförsvaret), o så pronaxen för värk o feber. Fyra veckor till check up behöver man inte gå med på. Huuuu här blevjag visst PRO barnen passionerad slå näven i bordet morsan :)
    Hoppas hon nu blir bättre snabbt!!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>