Hyra hus i Jakobstad.

I dag tänkte jag äta lunch med Malin, men sedan blev det ståhej i min mun, när jag plötsligt fann mig med en tandläkarborr i gapet. Istället fick jag prata med Malin i telefon. Eller prata och prata, hon viskade (i biblioteket) och jag dreglade över bilratten och läspade jättemycket (hela min tunga och svalget var bedövat). Nå väl, hur som helst:

MALIN SKA FLYTTA TILL ÅLAND!

Ni vet ju att jag alltid pratar drömskt om det Klingenbergska huset. Fatta att ni om en månad kan BO i det där huset! Önskar nästan att jag hade haft business i Jakobstad så vi kunde ta det. Här kan ni läsa mer.

7 Comments

Filed under Mama's got the magic

7 Responses to Hyra hus i Jakobstad.

  1. DU ÖVERLEVDE! Jag var riktigt orolig där en stund (sen lyssnade jag på en bebis som lät som Edda och som visade sig vara vår bb-rumsgranne och sen började jag skriva igen), men det känns skönt att veta att du inte var för bedövad för att ta dig hem. Tack för att du hjälper till att sprida vårt budskap! Tack! Vi hyr gärna ut åt er om ni vill komma på utbyte till Jakobstad. Vi har sålt alla hönor också (utom en eller två) så du behöver inte vara rädd!

  2. Hej, förresten, Caj gjorde en hemsida åt hönsen. Den tror jag du kan tänkas uppskatta! http://cajfors.wix.com/honstillsalu

  3. Hehe, har hört om det wunderbara-huset hela dagen i skolan idag. Min vän blev erbjuden att bo där, och sooom hon suktar efter det. Jag förstår ju henne!:)

  4. Ooh vilken fin sida, för de fina! Inte alla höns som har web-sidor! Hoppas alla ”kändisarna” hittar riktigt fina hem! O oj vad jag sku trivas i det huset, bara liiite för långt borta kanske för min smak och släktens..

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>