Det värsta med att bli äldre är att ens jämnåriga har blivit så fruktansvärt gamla.

Var det någon som sa.

(förutom Nadia som är snart är 40, men lika gärna kunde vara 23)

11

Det har redan skrivits två så skojiga inlägg om dagens SNAKK att jag knappast behöver presentera ämnet desto mera. Joanna K skrev här och Joanna H skrev här om sina egna ålderskriser. Jag berättar också om min och syrrans tantpakt, om min mentala ålder och vad jag trånade efter som barn. Nadia berättar om sin åldersnoja och förklarar för en idiot (jag) hur man applicerar ögonkräm. En diskussion från i torsdags när vi båda var på riktigt, riktigt gott humör.

HÄR KAN DU LYSSNA.

1 Comment

Filed under Mama's got the magic

One Response to Det värsta med att bli äldre är att ens jämnåriga har blivit så fruktansvärt gamla.

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>