Lördagsfeeling.

1

Här har vi helg i full gång! Vi har slöat som galningar hela dagen. Redan det att väckas av barn och inte väckarklocka gjorde det hela mycket behagligare. Tänk att det ens finns dagar som man kan vänta med frukost, att inte följa minutschema. Orkar inte ens göra kaffe hemma på morgon om vardagarna, för jag har aldrig ändå ro att dricka. Dricker hellre i lugn och ro under morgonmötet på jobbet. Men i dag fick jag koka. Och damn, så gott det var.

Och så klippte jag veckans podd i dag. För första gången tyckte jag det märktes att jag var på otroligt gott humör. Jag lät liksom .. munter! Blev en riktigt trevlig diskussion som mer eller mindre går ut på att vi tycker olika om ALLT, haha. En sak angående podden har jag tänkt fråga er länge: Lyssnar ni hellre via iTunes eller Soundcloud?

Annat då? Det märks så bra att det börjar vara vår och folk har bra feeling. JAG har bra feeling! April och maj innehåller så makalöst mycket kul. Jag ska i väg till både London och Tartu (med två olika bästisgäng). Jag ska få ett nytt köksbord (hemlis: någon av er ska också få designa ett nytt bord). Mamma kommer hit. Jemppa kommer hit. Karin kommer hit. Och så har vi på gång ett POP UP CAFÉ på BRÄÄÄÄÄÄÄÄNDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Och så en massa roliga jobb och fredagsmyz däremellan. Även om det är hundra år dit, så tänker jag också på att vi ska till Malesien i vinter.

VÅRKÄNSLOR, MINSANN!

11 Comments

Filed under Mama's got the magic

11 Responses to Lördagsfeeling.

 1. Marica

  Jag lyssnar via iTunes. Och jaaa, våren är så härlig nu!

 2. JoannaKN

  Oj, nu blev jag avis på din nästa vintet! Hör av dig ifall du behöver Malaysiatips, bodde ju där så känner bra till stället.

 3. Låter som fantastiska vårmånader.. Jag lyssnar nog oftast via soundcloud.

 4. Pia

  Härliga du som verkar vara på riktigt toppenhumör idag. Lyssnar alltid via soundcloud/audiocloud eftersom det är det enda som fungerar på Windows phonen…

 5. Camilla

  Soundcloud :)

 6. Anna vW

  Hej, välkommen till Malaysia, vi bor här! Vad roligt att ni ska resa hit. Och hej också till Joanna :-)

 7. Podappen på iPhone, söötså iTunes!

 8. F

  Tack för tipset, har länge undrat hur man får soundcloud att funka på WP.

 9. Oca

  Lyssnar via pod appen Downcast – iPhonens egen app kråtade så mycket att jag inte orkade med den.

  Tack för bra pod! Lyssnade på två av de nya avsnitten idag. Riktigt intressant det där med ålder. :)

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>