Snart: Sandaler 2014.

I stilpodden för några veckor sa Nadia att jag helt enkelt måste skaffa mig ett par Hasbeens. Och sure thing, de är mycket läckra, men faktum kvarstår – klackar är så begränsande när man vill springa och vara vild. Så mina tankar drömde vidare till ett par Birkenstock (som stylist-Hannah tipsade om i samma avsnitt). Tycker de här är så makalöst fina. Eller perusmodellen. Se nu så fina!

Men så bläddrade jag i gamla Vbl på jobbet och ramlade över en artikel om Fannys webbshop här i hoodsen. Och så hittade jag de här sandalerna. Jaa-a du, tänk så oerhört roligt att man kan börja fantisera om sandalköp. SNART KAN VI GÅ UTAN STRUMPOR OCH SKOR.

Har ni andra tiopoängstips, förresten?

02

Erkänn att de skulle sitta bra på brunbrända Vikingaben!

8 Comments

Filed under Mama's got the magic

8 Responses to Snart: Sandaler 2014.

 1. Okej! Helt perfekta! Tack! ;)

 2. martina

  Tror att jag sett sandalerna hos Dress like Marie, kan ännu finnas kvar! :)

 3. Emilia

  Birkenstocks är så snygga och så himla bekväma! Jag har de senaste två somrarna traskat runt i ett par birckare, har nog haft dem på fötterna varje sommardag! Dessvärre har jag nu traskat slut på dem, men ska absolut beställa nya! Så jag rekommenderar alltså

 4. Det där är ju typiska Mallorca-skor, och båda gångerna jag varit där har jag provat massor av dem från olika affärer, men de är alltid för smala för mig :( Tydligen har spanjorerna smala fötter. Eller så är jag bara så där nordisk bred och stabil

 5. anonym

  Tycker ni verkligen de är fina? Tantvarning på dem.

 6. Mia

  Hehe, på tal om åldersnoja: fick ett par Birkenstocks i avskedspresent då jag åkte hem efter mitt utbytesår i Tyskland. Sommaren 1994. Då var jag 18 ;)

 7. Pingback: New in, mönstrade byxor. | Lindas lantliga

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>