Sånt man behöver ibland

I dag hände något så gudalikt och osannolikt att jag efteråt övervägde att anknyta till någon religiös sekt eller så. En knapp timme efter att jag skrev föregående inlägg öppnade sig plötsligt en lucka på två timmar. Jag kastade jackan på mig och trampade hemåt i racerfart (blodsmak i munnen och mjölksyra i benen i Brändöbacken, I tell ya). Väl hemma låg Sami på vardagsrumsmattan och gjorde mystiska styrkerörelser på ett täcke, jag mumlade ett snabbt hej hej, klädde av mig alla kläder och drog täcket över huvudet och försatte mig sedan i den djupaste dvalasömn för två hela timmar. Jag sov och sov och sov. Som en stock. Vaknade till sist av att det viskades i hallen, prasslade med halare och alla var hemma. Kände mig så glad och omtumlad och pigg.

Jag vet faktiskt inte om mitt psyke hade pallat utan den här styrkeluren. Kanske Gud och andra mäktiga kvinnor trots allt läser min blogg (jo jo, Liisa har sagt att Gud kan vara en kvinna).

2

Och så lite spa på det.

4 Comments

Filed under Mama's got the magic

4 Responses to Sånt man behöver ibland

  1. Minna

    Så skönt! Jag fnissar lite för mig själv här, du påminde mig om hur vi också brukade rusa hem, riva av oss kläderna och hoppa i säng för att SOVA en timme eller så, när vi bjöds på chansen. Det är lyx, lyx, lyx när man verkligen behöver det.

  2. Det där med att sova middag har jag aldrig förstått. Jag förstår liksom inte hur man 1.ska kunna somna 2. ska kunna vakna (utan att ha sovit bort åtta timmar för att sedan ligga sömnlös hela natten)

    HUR gör ni som sover middag, ställer en klocka? Eller har ni en inbyggd sovklocka á la Skalman?

  3. Powernaps är nog behövliga ibland!

  4. Jag tycker det är så underbart att sova att jag knappt kan sluta prata om hur skönt det är. Varsomhelst, närsomhelst. Sova. Åh.

    Så jag är glad att du fick chansen och tog den!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>