Klippt

När min välfriserade page var färdigklippt och anständigt fönad fick jag och frissan feeling (helyllekris?). Hon shejvade till en klädsam sidecut på vänster sida. Vet ej, kanske jag plötsligt vill vara Rihanna eller nåt. Dessvärre är ju mittbena min grej, så den kommer knappast att få särdeles mycket synlighet på daglig basis, men ja får väl ta och göra en riktigt sidobenig nyårsfrippa. Så skönt att få håret klippt hur som helst. Testade Clippoteque den här gången. Mkt nöjd, mkt nöjd.

bild

2

Hoppsan.

19 Comments

Filed under Mama's got the magic

19 Responses to Klippt

 1. Sara Spetsfabrikör

  Nej vad coolt! I like!

 2. Jestas, vad du har snyggt hår. Vågat att shejva sidan sådär.

 3. Sofia

  Snyggt! Verkligen!

 4. Linda

  Det där är sååå snyggt! Om jag hade mörkt hår skulle jag också ha sådär :))

 5. uuh va snyggt! Jag har länge varit sugen på en Rihanna själv men tycker det funkar bäst på mörkt hår och jag är inte beredd att hoppa i den färgburken i det här sledet :) Jättefint verkligen.

 6. Vad roligt! Jag vill röra.

 7. Snyggt, originellt och vågat (åtminstone för damer i min ålder).

 8. Jenny här på gatan

  I like too!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>