Hej från Statistikcentralen!

Alla nyhetssajter kör den här artikeln just nu. Och den här bloggen vill inte vara mer originell än så. Nedan listas Mama’s got the magics mest lästa inlägg under året som gått:

  1. Mina personliga upplevelser om familjeliv så här långt
  2. En fråga om ett argt, litet barn
  3. Framme!

Av den listan att döma kan vi konstatera att det fortsättningsvis är barnrelaterade inlägg som engagerar. Skrattade mycket gott när jag kollade vilken av bilderna ni hade klickat mest på. Det är den här (kan riktigt föreställa er hur ni förfasade och förstorade, haha).

3 Comments

Filed under Mama's got the magic

3 Responses to Hej från Statistikcentralen!

  1. michaela

    Alltså DEN bilden minns jag ;) men inte för att jag förfasade mej utan för att jag tänkte att fasiken vad skönt att jag inte är enda som har oreda på kläderna :P skönt att du är tillbaka Linn,läser många bloggar men din är och förblir min favorit :)

  2. Alltså det där familjelivinlägget satt så mitt i prick då i augusti. Mina tankar kretsade bara kring sånt där då och några dagar senare plussade jag och höll på att avlida av ren förskräckelse. Imorgon börjar vecka 23 och allt går bara bra, och den här långa väntetiden mer än fyller sitt syfte. Det ska nog gå bra det här!

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>