Nej, nu får ni skärpa er!

Här anstränger man sig med årskrönikor och bloggrippe och ny look. Och ni bara segar där ute i era små, röda julstugor! Nu får ni lov att vakna. Hallå, hallå! Hallå? Uppdatera era bloggar! Berätta vad ni har fått i julklapp! Berätta vad ni har för er! Vem hänger ni med? Var är ni? Har ni jullov? Jobbar ni? Hånglar ni?

Jag kan bjussa på min bästa julklapp – mattan (även om vi inte har sett så mycket av den ännu – den tenderar vara täckt i skit):

2

27 Comments

Filed under Mama's got the magic

27 Responses to Nej, nu får ni skärpa er!

 1. Eller så trängs alla på mellandagsrea. Nya blogglooken gillas. :)

 2. ika

  Läcker look på bloggen och läcker matta! Lyckos dig!

 3. Det ser snyggt ut här hörru!

 4. Din nya bloggdesign är väldans fin! :D

 5. Årskrönika ihopknåpad även här nu :) Fint med förnyat bloggutseende!

 6. Ja just det, snygg look! Men haha, tänkte faktiskt säga att jag bor i en liten röd julstuga, men i år är det mina föräldrar som hänger där medan vi själva bor i stora (röda) huset. Däremot har jag också rört mig lite, lite på Brändö och som varje gång jag rör mig där (vilket är ett par gånger per år alltså) funderar jag över vilket gult hus det är du bor i :)

 7. Det ända som hänt i dag är att man var till rådgivningen och fick veta att man blivit ett kilo tjockare igen ;) Snyggt var det här!

 8. Nina

  Snyggt var det här!
  Och jag tycker också att världen kan vakna litegrann nu – DU däremot får 10+ för uppdatering under julhelgen. Julstjärnan i topp ;)

 9. ”Fick” en iPhone i julklapp av företaget. Alltså mig själv. Och om inte min instagramiver slår mitt förhållande i spillror så kommer det att hålla för evigt. Gott Nytt År!

 10. men damnit, nu kommer ju alla tro att jag härmat dig med designen! ;)

 11. Fin matta! Jag bara latar mig. Idag har jag mest legat på sängen och läst. Jag har också tagit en tupplur. Nu är klockan snart nio, jag har pyjamas på mig, tänderna är borstade och jag tror jag skall gå och knyta mig snart. Jag har inget liv! Eller jo, det har jag ju, till och med två om man räknar med mitt extraliv i magen. Men jag har inget intressant att rapportera. Tyvärr.

 12. Pingback: Tillbakablickar « Startsida

 13. Vi har varit ute och flugit och flängt men nu är man åter hemma i verkligheten. Sköönt! Snyggt är det här inne! :)

 14. Det har nog varit så dött i bloggvärlden att djuuuup suck. Men nu börjar folk väl återvända. Väl? Hoppas.

 15. Haha, ja borde väl vakna ;) Segt har det varit! Snygg layout <3 Nu går jag o sover, men imorgon vaknar jag ;) kram på dig <3

 16. Visst händer det!! Du är bara på fel ställen :P

 17. Snygg matta! Och snygg layout! Min blogg, som saknar både mening och mål, har blivit en rätt opersonlig sak som inte alls skvallrar om vad jag har fått i julklapp. Men tack som frågar! Då kan jag berätta här vad som gömde sig i mina paket: Presentkort på diverse skönhetsbehandlingar, godis, en nåldyna, en ljusstake och en halmgrej som man kan hänga i granen. Den sistnämnda blev jag gladast för. Kändes fint att fyraåringen lyckats sitta still och tillverka den (alt flirtat med dagisfröken så att hon skulle göra klart den), slå in den och INTE berättat om den för mig.

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>