Aftonen

Det gick så irrrrrriterande galet att jag glömde min kamera hemma i stan. Jag som för en gångs skull hade tänkt föreviga julen, barnen och ljusen genom någonting annat än ett suddigt instafilter. Säg, hur kan man glömma en sådan sak? Jag har verkligen växt ifrån min kamera. Förlitar mig alltid på telefonen.

Nå, jul blev det i alla fall (och det var knappt så den förevigades via mobilen). Jag var verkligen en usel fotograf igår. Men aftonen var desto bättre. Tomten kom sist och slutligen (inte en minut för tidigt). Tror faktiskt det var jag som väntade allra mest, till sist. Ville verkligen få slut på tjatet och de spända, små nerverna. Det var fem före att fyra ungar rev ett stycke hus i ren entusiasm.

1

1

Före det spelade vi lite ”aprikas chäna”. Måste köpa hem det nu under julrean, tror jag. Det är ju verkligen ett fantastiskt spel. Matheo tycker speciellt om att åka till ”Kaptvärrde”.

2

Den ena tomten hade en mycket proper rockstjärna-aura. Jag gillade att de gjorde entré på gården i Stiga. Och barnen fick riktigt passligt med julklappar i år. Inga sinnessjuka mängder så att vi fick spara paket till dagen efter (så som  2010). Plus att de fick precis det de önskade sig. Lego och skidskor och lite sånt.

1

3

Svärmor hade stickat jättefina vantar åt mig.

5

Och en ännu finare tröja åt Mannat (Milken fick en likadan röd). Tror det kanske var sjätte, sjunde pippitröjan hon stickade. Jag tröttnar aldrig.

4

Det här var för övrigt ett bra vin.

Och sedan tog bilderna slut. Och min fantasi likaså.

5 Comments

Filed under Mama's got the magic

5 Responses to Aftonen

  1. Jenny

    Fin tröja, vet du vad för slags garn o storlek på stickor hon använder. Ha int ännu heller hittat nåt vettigt mönster till sån tröja.

  2. Malin

    STOP vi har två ”Kaptvärrde” spel i skåpet, ni får gärna ett av oss (bara attiraljerna finns kvar i det som härstammar från Vörå, måste kollas).

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>