Vikingastranden.

När det kommer till simning, kan jag aldrig sluta förundras över hur galet tåliga små barnkroppar är. Förutom en kort matpaus på max 20 minuter, simmade Noelle och Matheo konstant i fem timmar.

Det började lugnt med bara Becka & jag och alla barn. Men snart slöt Jenni, Nepele och Nalani upp. Och lite senare Pysse och Juni. Tänk att det kom såna här dagar ännu! Det trodde jag verkligen inte.

4 Comments

Filed under Mama's got the magic

4 Responses to Vikingastranden.

  1. det var som jag sa (inte åt dig, men åt folk) att när min semester börjar, ja då börjar sommaren ;) och här har ju varit helt grym sommar sen i måndags – när min semester började! själv har jag dock inte precis hunnit njuta av värmen och solen, fullt upp med flytt :/ men semester är semester i vilket fall som!

  2. Hur är Vikinga strand? Passligt för barnen? Vi bor ju jättenära Vikinga, men brukar åka till Mansikkasaari…konstigt! ;)

    • Det var faktiskt första gången vi var på Vikinga och jag måste erkänna att den är betydligt bättre än Smulterö. Speciellt för barnen. Det blir ju så djupt direkt på Smulterö. Här behöver man inte vakta som en hök, för de bottnar rätt långt ut. Och sanden är mycket behagligare!

Add Comment Register



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>