en sån kväll.

Var en snabb sväng via Evelina och hennes smycken igår. Ett hav av godsaker vällde fram ur köket. Det var så gott att jag svimmade i en soffa.

(stal en bild av Evelina)

Om nu ännu någon har missat det, så driver Evelina och hennes pojkvän webshopen och smyckesföretaget WE STYLE. Min favorit fanns inte på plats. Måste beställa snarast.

Sedan åkte jag hem och hämtade mina barn (snacka om att se äcklad ut när man äter morotsbitar). Och så hängde vi hela kvällen hos Jemppa, tillsammans med den andra Linn. När jag kom hem låg jag vaken halva natten och spanade in barnkläder på nätet. Så sjukt dumt.

2 Comments

Filed under Mama's got the magic

2 Responses to en sån kväll.

  1. Jättekul att du kunde komma och roligt att ses! =)

  2. Jag har läst din blogg ibland, och tycker det är lite pinsamt att jag inte kände igen dej på festen. Jag befann mej i lägenheten eftersom jag bor där, och kikade in emellanåt, men fattade int alls att det var du förrän nu. Om jag hade fattat det skulle jag ha sagt åt dej att jag följde med dej när du var på sjukhus och födde Milea, och att det är fantastiskt att läsa att hon nu mår bra! =)

Add Comment RegisterKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>